Facebook | Pretecho Zeeland

Bekijk facebook pagina

vragen of een afspraak maken?

BEL 0118 58 12 71

onderdeel van Huisartsenpraktijk Spekhorst
 
 

Algemene voorwaarden

Huisartsenpraktijk W.J.M. Spekhorst
Echoservice voor prenatale audio-, foto- en videografie. 
 
Hoe maakt u een afspraak:
 
Telefonisch iedere werkdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Telefoon: 0118- 581271
J.W. Schuurmanstraat 6
4357 EK  Domburg
www.pretechozeeland.nl
 
De echoservice van huisartsenpraktijk W.J.M. Spekhorst biedt u de mogelijkheid uw kindje al voor de geboorte te bekijken. Bij de beelden wordt uitleg gegeven. U kunt het hartje horen en ook zien kloppen. Er wordt een serie foto's gemaakt en de beelden worden op een DVD vastgelegd.
 
Wat is een echo?
Een echoapparaat zendt geluidsgolven uit die door organen in de buik worden teruggekaatst. De teruggekaatste golven worden omgezet in beelden, die op de monitor zichtbaar worden.
2D echo: Hoewel 3D/4D een mooi beeld geeft van het uiterlijk van uw ongeboren kind, blijft 2D de techniek bij uitstek om in uw kindje te kijken. U bekijkt daarmee de wervels, ribben, de inwendige organen en u ziet het hartje kloppen. De mooiste beelden worden gemaakt tussen de 19 en 26 weken zwangerschap.
3D/4D echo: Bij 3D wordt een ruimtelijke opname van uw ongeboren kindje gemaakt. Dit geeft een realistisch en duidelijker beeld in kleur. Bij 4D worden een reeks 3D beelden aan elkaar geschakeld waardoor er een traag bewegende film ontstaat. De mooiste beelden voor 3D/4D worden gemaakt tussen de  25 en 32 weken zwangerschap. Maar u bent ook van harte welkom vanaf 16 weken, zeker in combinatie met een pakket.
 
Mocht het onverhoopt niet lukken om goede beelden te verkrijgen, dan mag u op een later tijdstip terugkomen zonder extra kosten.
  
Kijk ook eens op Facebook bij Pretecho Zeeland voor recente foto’s!
 

Een jongen of een meisje?

Geslachtsbepaling is alleen mogelijk na 16 weken zwangerschap. Mocht dit na deze termijn desondanks niet goed in beeld komen dan mag u gratis terugkomen voor een korte echo.
 
Wat kost een echo?
2D echo   20 minuten, incl. (indien gewenst)  geslachtsbepaling, fotoserie, dvd- opname €40,-
2D/3D/4D echo,   45 minuten, incl. geslachtsbepaling, fotoserie,
dvd, cd-rom met alle  3D foto’s (incl. leuke attentie)                                                                        €59,50
2D/3D/4D echo, bij 19-26 weken (= afspraak 1) en bij ong 28-34 weken (= afspraak 2)  incl. fotoserie,
geslachtsbepaling, dvd, cd-rom met alle 3D foto’s (incl.leuke attentie)                                   €75,-
Geslachtsbepaling incl. foto’s                                                                                                                  €15,- 
 
Pinnen is bij ons mogelijk. Wij rekenen geen extra toeslagen voor het weekend of de avonduren.
Heeft u een ander verzoek dan bespreken wij dit graag met u.
 
  
Algemene voorwaarden:
Op alle reserveringen en verrichtingen zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Alle cliënten worden geacht kennis te hebben genomen en akkoord te zijn gegaan met onderstaande bepalingen.
 
Reserveringen:
Een afspraak kan telefonisch worden gemaakt. Deze wordt door huisartsenpraktijk W.J.M. Spekhorst schriftelijk bevestigd. De afspraak is definitief op de datum van de telefonische aanmelding.
 
Algemeen:
De echo geeft de ouders de gelegenheid de baby tijdens de zwangerschap te bekijken. Er wordt niet gekeken naar eventuele afwijkingen van de baby. Mocht huisartsenpraktijk W.J.M. Spekhorst desondanks toch een afwijking ontdekken, dan houdt deze zich het recht voor in overleg met de ouder(s) dit te melden aan de zwangerschapsbegeleider. De medewerkers van huisartsenpraktijk W.J.M. Spekhorst verplichten zich tot geheimhouding van vertrouwelijke informatie. Huisartsenpraktijk W.J.M. Spekhorst kan niet aansprakelijk gesteld worden op achteraf gebleken afwijkingen van het kind of foutieve beoordeling van het geslacht.
Het consult is een vrije keus van elke cliënt en vooraf dient cliënt schriftelijk akkoord te gaan met de gestelde voorwaarden. Ondanks jaren wetenschappelijk onderzoek zijn geen schadelijke effecten geconstateerd bij gebruik van echografische apparatuur.
Huisartsenpraktijk W.J.M. Spekhorst neemt geen verantwoordelijkheid voor effecten op de lange termijn.
 
Betaling:
De betaling geschiedt contant of via de pin tijdens het bezoek. Tarieven kunnen worden aangepast.
 
Doorgang consult:
Bij technische gebreken wordt zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak gemaakt.
Huisartsenpraktijk W.J.M. Spekhorst kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade of letsel berokkend aan cliënten, door welke oorzaak dan ook. Tevens wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor de door deelnemers gemaakte kosten of vergoeding anderszins.